profile-image

Jonida Haxhiu

i Licensuar

Emri : Jonida Haxhiu

Telefon :+355692278678

Email : jonidahaxjiu@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 54

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2005

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 1, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Departamenti i Promocionit Shëndetësor
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 1, 2006
Deri
None