profile-image

Jolanda Hila

i Licensuar

Emri : Jolanda Hila

Telefon :+355693738941

Email : jolanda87@live.com

Vendndodhja : Lezhë

Nr Licence : 198

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Ligjore dhe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 29, 2008

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 12, 2012
Titulli
Psikologji Ligjore
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
April 8, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
World Vision Shqipëri
Pozicioni
Koordinatore Zonale për projektin e të rinjve
Nga
March 10, 2014
Deri
None