profile-image

Jeta Xhabija

i Licensuar

Emri : Jeta Xhabija

Telefon :0692676901

Email : xhabijajeta@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 709

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike e Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
July 19, 2021

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Masteer Shkencor Psikolog Klinik Zhvillimi/Mardhen
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 30, 2010