profile-image

Jasmina Ademi

i Licensuar

Emri : Jasmina Ademi

Telefon :+355674426669

Email : jasmina1982@libero.it

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 52

Te Dhenat e Licences

Fusha
Neuroshkenca Konjitive dhe Rehabilitim Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Shkenca e Teknika Psikologjike
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 1, 2009

Master

Titulli
Neuroshkenca Konjitive dhe Rehabilitim Psikologjik
Universiteti
Universiteti "La Sapienza" Romë
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 1, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shërbimi i Shëndetit Mendor Komunitar
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 6, 2011
Deri
None