profile-image

Iva Çajupi

i Licensuar

Emri : Iva Çajupi

Telefon :+355672171650

Email : ivacajupi83@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 99

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Kërkimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2006

Master

Titulli
Kërkim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 15, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 10, 2008
Deri
None