profile-image

Irsida Lalaj

Emri : Irsida Lalaj

Telefon :+335693234380

Email : isida.lalaj@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 22, 2008

Master

Titulli
Master Shkencor në Përkatësi gjinore dhe zhvillimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë spitaleve
Institucioni
Spitali Onkologjik te Q.S.U.T
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 18, 2009
Deri
None