profile-image

Irsa Tare/Koprencka

i Licensuar

Emri : Irsa Tare/Koprencka

Telefon :+355684340490

Email : irsa_tare@yahoo.com

Vendndodhja : Çorovodë

Nr Licence : 631

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore
Data e Leshimit
Oct. 28, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 6, 2012

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
March 2, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Kahreman Ylli"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 15, 2011
Deri
None