profile-image

Irena Xhaferri

i Licensuar

Emri : Irena Xhaferri

Telefon :+355692824623

Email : irena.xhaferri@gmail.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 430

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2008

Master

Titulli
Psikolog Klinik Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Jan. 5, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Q.SH.I.N.Nj.V
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 9, 2017
Deri
None
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", Elbasan
Pozicioni
Pedagoge e jashtme
Nga
Oct. 1, 2011
Deri
Dec. 30, 2017