profile-image

Irena Pjetergjokaj

Emri : Irena Pjetergjokaj

Telefon :+355683217290

Email : Irenagjokaj2018@gmail.com

Vendndodhja : Kamëz

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave te Edukimit
Mbaruar
July 13, 2017

Master

Titulli
Master Profesjonal ne Psikologji e Aplikuar
Universiteti
Universiteti Europian i TIranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Humane dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 29, 2020