profile-image

Ingrit Luani

i Licensuar

Emri : Ingrit Luani

Telefon :+355694825653

Email : ingritluani2013@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 178

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Mati Logoreci"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Feb. 1, 2008
Deri
Aug. 31, 2008
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Shejnaze Juka"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
April 1, 2008
Deri
Nov. 30, 2008
Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Jordan Misja", Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Dec. 1, 2008
Deri
None