profile-image

IIlirjana Nase

i Licensuar

Emri : IIlirjana Nase

Telefon :+355689087015

Email : ilirjananase@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 242

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Komuniteti
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Shkenca Psikologjike të Zhvillimit dhe Edukimit
Universiteti
Universiteti i Padovës
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjisë
Mbaruar
July 11, 2006

Master

Titulli
Psikologji e Komunitetit
Universiteti
Universiteti i Padovës
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjise
Mbaruar
Oct. 14, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla e Mesme "Mollaj"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
March 1, 2015
Deri
None