profile-image

Ilirjana Çali

i Licensuar

Emri : Ilirjana Çali

Telefon :+355665905958

Email : ilirjanacali@gamial.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 196

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe në Orientim Profesional
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 9, 2013

Master

Titulli
Komunikim për Ndryshimin Social dhe të Sjelljes
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
M.B Ibë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Oct. 12, 2015
Deri
June 22, 2016
Fusha
Psikologji
Institucioni
M.B Ibë
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 22, 2016
Deri
None