profile-image

Ilira Çako

i Licensuar

Emri : Ilira Çako

Telefon :+355695533941

Email : iliracako@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 328

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike e Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2008

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 23, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Q.S.U.T "Nënë Tereza"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 14, 2014
Deri
None