profile-image

Ilir Dyrmishi

Emri : Ilir Dyrmishi

Telefon :+355674548445

Email : dyrmishilir@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji Zhvillimi dhe Edukimi
Universiteti
Universita degli studi di Padova
Fakulteti
Facolta di Psikologia
Mbaruar
Aug. 4, 2000

Master

Titulli
Specialist në Psikologji
Universiteti
Universita degli studi di Trieste
Fakulteti
None
Mbaruar
April 3, 2012