profile-image

Hazbije Dafku

i Licensuar

Emri : Hazbije Dafku

Telefon :+355696232695

Email : hgjuta@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 417

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 17, 2010

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 28, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjecare "Jashar Hoxha"
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 28, 2013
Deri
None