profile-image

Gladiola Guçaj

i Licensuar

Emri : Gladiola Guçaj

Telefon :+355693178781

Email : gladiolagucaj@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 144

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 10, 2008

Master

Titulli
Master Profesional në Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Aug. 5, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "24 Maj"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Oct. 15, 2010
Deri
Feb. 28, 2014