profile-image

Gentiana Xhelili

i Licensuar

Emri : Gentiana Xhelili

Telefon :+355693656978

Email : gentaxhelili@gmail.com

Vendndodhja : Vlorë

Nr Licence : 92

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 13, 2005

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra psiko-sociale "Vatra"
Pozicioni
Psikologe
Nga
June 1, 2005
Deri
June 1, 2007
Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra psiko-sociale "Vatra"
Pozicioni
Trajnere për Formim Profesional dhe Punësim
Nga
Feb. 1, 2016
Deri
None
Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Spitali Psikiatrik "Ali Mihali", Vlorë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Jan. 29, 2008
Deri
Oct. 10, 2011