profile-image

Flora Zeqaj/Lamcja

i Licensuar

Emri : Flora Zeqaj/Lamcja

Telefon :+355695381570

Email : flora.lamcja@yahoo.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 447

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe e Përgjithshme
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Nov. 30, 2011

Master

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Dec. 20, 2013

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash Psikologji-Pedagogji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
July 13, 2017

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti "Aleksandër Xhuvani", Elbasan
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Oct. 1, 2015
Deri
None