profile-image

Fleura Shkëmbi

i Licensuar

Emri : Fleura Shkëmbi

Telefon :+355692455211

Email : fleurashkembi@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 413

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikologe Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Feb. 27, 2016

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti Europian i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge
Nga
May 15, 2013
Deri
None