profile-image

Fatlinda Ibro

i Licensuar

Emri : Fatlinda Ibro

Telefon :+355685407079

Email : fatlinda.ibro@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 403

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2012

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 17, 2015

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Q.E.ZH.E.F Tirane
Pozicioni
Psikologe
Nga
Nov. 1, 2012
Deri
None