profile-image

Fatjon Taipi

i Licensuar

Emri : Fatjon Taipi

Telefon :+355692778704

Email : fatjontaipi@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 218

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Marrëdhënieve
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 4, 2007

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Gjimnazi "Oblike", Shkodër
Pozicioni
Psikolog Shkollor
Nga
June 3, 2013
Deri
None
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Fakulteti i Shkencave Sociale
Pozicioni
Pedagog i jashtëm
Nga
June 3, 2011
Deri
None