profile-image

Fabjona Gjuta

i Licensuar

Emri : Fabjona Gjuta

Telefon :+355682942254

Email : fabigjuta@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 124

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 23, 2010

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 4, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "Halit Coka", Kamëz
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2012
Deri
None