profile-image

Fabiola Rukaj

i Licensuar

Emri : Fabiola Rukaj

Telefon :+355673652219

Email : fabiolahalili@hotmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 614

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi
Data e Leshimit
Oct. 6, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji Këshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti
Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit
Mbaruar
Sept. 30, 2015

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi dhe Pedagogji
Universiteti
Kolegji Universitar Bedër
Fakulteti
Fakulteti i Filologjisë dhe Edukimit
Mbaruar
July 19, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Kolegji Turgut Ozal
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Oct. 27, 2015
Deri
None