profile-image

Etel Turtulli

i Licensuar

Emri : Etel Turtulli

Telefon :+355692146453

Email : eteltelezi@yahoo.it

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 239

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2004

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Drejtoria Arsimore Rajonale Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 15, 2004
Deri
None