profile-image

Estela Pemaj

i Licensuar

Emri : Estela Pemaj

Telefon :+335693581559

Email : estelapemaj@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 353

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Sept. 29, 2008

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Institucioni Shtëpia e Fëmijeve Parashkollor
Pozicioni
Psikologe
Nga
May 19, 2016
Deri
None