profile-image

Esmeralda Ismaili

i Licensuar

Emri : Esmeralda Ismaili

Telefon :+355672122172

Email : esmeraldaismaili@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 310

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Kërkimi Psikologjik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 9, 2007

Master

Titulli
Master në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 15, 2012

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Dec. 15, 2016

Eksperienca

Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge e Jashtme
Nga
Oct. 1, 2008
Deri
Oct. 3, 2017
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Albanian Univeristy
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Oct. 1, 2010
Deri
None