profile-image

Eslida Hakaj

i Licensuar

Emri : Eslida Hakaj

Telefon :+355685917313

Email : eslidahakaj@gmail.com

Vendndodhja : Koplik

Nr Licence : 284

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 16, 2010

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2012

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Sektori i Shërbimeve të Brendshme, Malësi e Madhe
Pozicioni
Psikologe
Nga
Sept. 1, 2012
Deri
None