profile-image

Ershela Lika

i Licensuar

Emri : Ershela Lika

Telefon :+355693494766

Email : ershela.09@gmail.com

Vendndodhja : Shkodër

Nr Licence : 223

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike Zhvillimi dhe Marrëdhëniesh
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Shkodrës "Luigj Gurakuqi"
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
July 12, 2008

Master

Titulli
Psikolog Klinik i Zhvillimit dhe Mardhënieve
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla Teknike Profesionale "Kole Margjini"
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
None
Deri
None