profile-image

Erleta Pjetri

Emri : Erleta Pjetri

Telefon :+335675456156

Email : Pjetri-erleta@hotmail.com

Vendndodhja : Lezhë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
Nov. 14, 2015

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
April 12, 2017