profile-image

Erisa Sulollari

i Licensuar

Emri : Erisa Sulollari

Telefon :+355693480259

Email : erisa.1988@yahoo.com

Vendndodhja : Librazhd

Nr Licence : 207

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe në Institucione
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2013

Master

Titulli
Master Profesional "Psikolog në Institucione"
Universiteti
Universiteti "Aleksandër Xhuvani" Elbasan
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave të Edukimit
Mbaruar
Jan. 20, 2016

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "Genc Leka"
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 27, 2016
Deri
None