profile-image

Entela Perja

i Licensuar

Emri : Entela Perja

Telefon :+355682948673

Email : entela.perja@yahoo.com

Vendndodhja : Kavajë

Nr Licence : 344

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Klinik
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Politike
Mbaruar
Aug. 2, 2011

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi Klinik
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
March 2, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Zyra Arsimore Kavajë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Oct. 1, 2012
Deri
None