profile-image

Enkeleda Sako

i Licensuar

Emri : Enkeleda Sako

Telefon :+355693208069

Email : enkeledasako@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 405

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
April 1, 2018

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 7, 2008

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 15, 2010

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
ARSIS
Pozicioni
Psikologe për të miturit
Nga
March 1, 2012
Deri
None
Fusha
Psikologji
Institucioni
Linja kombëtare e telefonit për fëmijët"Alo116111"
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 1, 2009
Deri
July 1, 2012