profile-image

Enisa Qalliu

Emri : Enisa Qalliu

Telefon :+355695167937

Email : enisaqalliu19@hotmail.com

Vendndodhja : Berat

Bachelor

Titulli
Psikologji e Përgjithshme
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Sept. 15, 2012

Master

Titulli
Psikologji Zhvillimi dhe Shkollore
Universiteti
Albanian University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
Nov. 6, 2017