profile-image

Enilda Duro

Emri : Enilda Duro

Telefon :+3554805035

Email : enildaduro@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 17, 2009

Master

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizacional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 29, 2011

Eksperienca

Fusha
Psikolog pranë spitaleve
Institucioni
Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
Feb. 1, 2011
Deri
None