profile-image

Englantina Mersini

i Licensuar

Emri : Englantina Mersini

Telefon :+355693378253

Email : englantinamersini@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 292

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizacionale
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2003

Master

Titulli
Master në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
June 1, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
Bashkia Tiranë
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2004
Deri
None