profile-image

Enegrida Tahiraj

Emri : Enegrida Tahiraj

Telefon :+335673533559

Email : tahirajenegrida@gmail.com

Vendndodhja : Kuçovë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Athinës
Fakulteti
Fakulteti Filozofisë, Pedagogjisë dhe Psikologjisë
Mbaruar
Dec. 5, 2012

Master

Titulli
Master i Shkencave në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 28, 2016