profile-image

Enea Tane

Emri : Enea Tane

Telefon :+355693377747

Email : Enea.eab@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 4, 2015

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 6, 2017