profile-image

Elvisa Sokoli

i Licensuar

Emri : Elvisa Sokoli

Telefon :+355692454188

Email : elvis.sokoli@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 150

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikolog Klinik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 5, 2004

Master

Titulli
Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 1, 2008
Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i New York-ut, Sh.B.A
Fakulteti
Fakulteti i Psikologjise
Mbaruar
July 1, 2011

Doktoratura

Titulli
Doktor Shkencash në Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Feb. 13, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra e Shërbimeve dhe Praktikave Ligjore
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 1, 2004
Deri
July 1, 2008
Fusha
Pedagogji
Institucioni
Universiteti i Tiranës
Pozicioni
Pedagoge
Nga
Oct. 10, 2008
Deri
None