profile-image

Elton Kuqja

i Licensuar

Emri : Elton Kuqja

Telefon :+355693110878

Email : elton_kuqja@yahoo.it

Vendndodhja : Durrës

Nr Licence : 27

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikolog Klinik
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Wisdom University
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Ekonomike dhe Shoqërore
Mbaruar
July 20, 2012

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 19, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji Klinike
Institucioni
Qëndra e Shëndetit mendor "Drejt Zhvillimit"
Pozicioni
Psikolog Klinik
Nga
Sept. 14, 2015
Deri
None