profile-image

Eljona Tepelena

i Licensuar

Emri : Eljona Tepelena

Telefon :+355692134351

Email : eljonatepelena@gmail.com

Vendndodhja : Berat

Nr Licence : 188

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike dhe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
Oct. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Shoqërore
Mbaruar
July 7, 2004

Master

Titulli
Master në Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
None

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla "22 Tetori" Berat
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Nov. 25, 2004
Deri
Dec. 31, 2006