profile-image

Elona Mustafaraj

i Licensuar

Emri : Elona Mustafaraj

Telefon :+355692453705

Email : l_mustafaraj@yahoo.com

Vendndodhja : Elbasan

Nr Licence : 8

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollor-Organizimi dhe Këshillim Psikol
Data e Leshimit
Feb. 2, 2018

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2007

Master

Titulli
Master Këshillim Psikologjik
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 29, 2013

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Qëndra e të verbërve, Elbasan
Pozicioni
Psikologe
Nga
July 1, 2010
Deri
March 1, 2012