profile-image

Eljana Tabaku

Emri : Eljana Tabaku

Telefon :

Email : eljana@kot.al

Vendndodhja : Tiranë

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 6, 2007