profile-image

Elisaveta Dino

i Licensuar

Emri : Elisaveta Dino

Telefon :+355696171870

Email : elisaveta.dino@gmail.com

Vendndodhja : Korçë

Nr Licence : 172

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Klinike
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 12, 2012

Master

Titulli
Psikologji Klinike
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 29, 2014

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Shërbimi Psikosocial dhe i Shëndetit Mendor
Pozicioni
Psikologe
Nga
Aug. 23, 2016
Deri
None