profile-image

Eliona Koka

Emri : Eliona Koka

Telefon :+355696044005

Email : etare2002@yahoo.com

Vendndodhja : Durrës

Diploma

Titulli
Psikolog Shkollor dhe Organizmi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2002

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Shkolla 9-vjeçare "ISUF FERRA", Durrës
Pozicioni
Psikologe shkollore
Nga
Sept. 23, 2005
Deri
April 5, 2008