profile-image

Eligerta Mema

i Licensuar

Emri : Eligerta Mema

Telefon :+355683051684

Email : memagerta@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 602

Te Dhenat e Licences

Fusha
Data e Leshimit
June 10, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji Shkollore
Universiteti
Universiteti Kristal
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
Sept. 30, 2013

Master

Titulli
Master Profesional në Orientim Profesional
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
March 13, 2012