profile-image

Elia Ymeri

i Licensuar

Emri : Elia Ymeri

Telefon :+355693298639

Email : Eliaymeri44@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 584

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Këshillimi Psikologjik
Data e Leshimit
June 19, 2020

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Nov. 11, 2013

Master

Titulli
Psikologji Këshillimi
Universiteti
Universiteti Europian i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale dhe Edukimit
Mbaruar
Oct. 3, 2017

Eksperienca

Fusha
Psikologe në Institucione
Institucioni
I.E.V.P "Jordan Misja"
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 27, 2016
Deri
None