profile-image

Efigena Kabili

i Licensuar

Emri : Efigena Kabili

Telefon :

Email : efigenak@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 156

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
April 1, 2018

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 4, 2005

Eksperienca

Fusha
Psikologji
Institucioni
Autoriteti Shëndetësor Rajonal
Pozicioni
Psikologe
Nga
April 1, 2007
Deri
None