profile-image

Edlira Pulaj

i Licensuar

Emri : Edlira Pulaj

Telefon :+355692433369

Email : kamberiedlira@yahoo.com

Vendndodhja : Tiranë

Nr Licence : 130

Te Dhenat e Licences

Fusha
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Data e Leshimit
Sept. 1, 2017

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 3, 2003

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
None
Fakulteti
None
Mbaruar
None

Eksperienca

Fusha
Psikologji Shkollore
Institucioni
Drejtoria Arsimore Rajonale Tiranë
Pozicioni
Psikologe Shkollore
Nga
Feb. 11, 2008
Deri
None