profile-image

Dorjana Shahu

Emri : Dorjana Shahu

Email : dorjanashahu.ds@gmail.com

Vendndodhja : Durrës

Diploma

Titulli
Psikologe Shkollore dhe Organizimi
Universiteti
Universiteti i Tiranës
Fakulteti
Fakulteti i Shkencave Sociale
Mbaruar
July 8, 2008

Eksperienca

Fusha
Psikologe pranë Gjykatave
Institucioni
Gjykata e rrethit gjyqësor ,Durrës
Pozicioni
Psikologe në çeshtjet civile dhe penale
Nga
July 1, 2012
Deri
July 1, 2014