profile-image

Dorisa Zogu

Emri : Dorisa Zogu

Telefon :+355688605975

Email : umbdorisazogu@gmail.com

Vendndodhja : Tiranë

Bachelor

Titulli
Psikologji
Universiteti
Universiteti "Marin Barleti"
Fakulteti
Fakulteti i Drejtësisë dhe Shkencave Sociale
Mbaruar
July 21, 2014

Master

Titulli
Master Profesjonal ne Psikologji Ligjore
Universiteti
Universiteti Marin Barleti
Fakulteti
Fakulteti i Drejtesise dhe i Shkencave Sociale
Mbaruar
Nov. 12, 2014